Joma - JSport.roJSport.ro

Iubitorii de baschet și fanii echipei SCM Timișoara ar putea primi în curând o veste foarte proastă. Liga Națională de Baschet masculin s-ar putea opri de tot, până la startul viitorului sezon. Dorința este a președinților de club!

De joi, Federația Română de Baschet a suspendat toate competițiile de sub egida sa, până la data de 31 martie, până la alte reglementări. De asemenea, pentru data de 14 aprilie, este convocată Adunarea Generală. Informațiile noastre sunt că toți președinții de cluburi din țară i-au cerut lui Horia Păun să oprească întrecerile și să înghețe clasamentul actual! Motivul teoretic este că nu se știe când se poate relua competiția. Informațiile site-ului nostru sunt că în această privință, toți președinții de club din țară au aceeași părere, în unanimitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Consecința pentru sportivi și antrenori ar fi una devastatoare, întrucât președinții vor să oprească și contractele la data eventualei încetări a competiției. Astfel, deși angajamentele se terminau în mai, s-ar putea trezi cu ele oprite la jumătatea lunii martie! Riscul este mare, întrucât ar atrage un val de litigii pentru cluburi, care se gândesc la cheltuielile de salarii, cazare, masă și organizare de meciuri. O prelungire a competiției în iunie ar duce la cheltuieli în plus pentru salarii, cazare și masă, care nu convin președinților de cluburi.

Teoretic, dacă din aprilie se reia competiția, etapele pot fi condensate. Dacă s-ar da titlul acum, campioana ar fi U BT Cluj Napoca, iar SCM Timișoara ar termina competiția pe locul 6. Rămâne de văzut ce va decide Horia Păun. Unele voci din baschet spun că sezonul acesta au fost meciuri în perioada sărbătorilor de iarnă tocmai la cererea președinților, care au economist astfel bilete de avion pentru sportivii americani.

foto: Constantin Duma

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.