Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

SCM Timișoara a ratat accederea la turneul Final Four al Cupei României, după ce a pierdut returul de pe terenul lui Dinamo la scorul de 96-83. În tur, timișorenii s-au impus cu 11 puncte diferență, după scorul de 86-75.

Dinamoa intrat bine în meci și după primul sfert, a recuperat diferența, ca urmare a scorului parțial de 27-16. La pauză s-a intrat cu 44-29. Timișoara a avut dificultăți să revină, iar după 69-52 după 30 de minute de joc. Totușii, elevii lui Cristian Bota au recuperat diferența până la 91-83 în ultimul minut. Komatina a făcut un fault inutil pe final, iar Baker a ajuns la linia de libere, de unde a semnat sentința Timișoarei, care spera să organizeze Turneul Final Four.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au marcat pentru Timișoara:  Vladan Vukosavljevic 26 puncte, Stojadinovic 14 puncte,  Brown 11 puncte, Pesakovic 9 puncte,  Randolph 9 puncte, Calotă 8 puncte, Komatina 2 puncte, Diculescu 2 puncte,  Baciu 2 puncte. Baker a dat cele mai multe puncte pentru Dinamo, 24.

În campionat, sCM Timișoara are meci la Cluj, sâmbătă de la ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Pacat!! Nici in meciul tur nu a existat o reala ambitie pentru o victorie la scor.
    Dar… se mai reduc cheltuielile la clubul stramtorat, se obosesc mai putin baietii , probabil pe aceeasi bani (reali? virtuali?)… Deci, tot raul e spre bine….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.