Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au pierdut la scorul de 94-86 meciul jucat pe teren propriu cu CSM Oradea, contând pentru prima grupă valorică. După șase etape, elevii lui Dragan Petricevic rămân cu două victorii, când mai e de jucat o rundă din tur.

Oradea a intrat mai bine în meci, dar după jumătatea primului sfert, gazdele au revenit, iar scorul primului parțial a fost de 14-14, după două libere marcate de Gorgemans. Timișoara a preluat conducerea după o triță a lui Pesakovic, dar avantajul pe tabelă a ținut câteva minute. Oradea a revenit la conducere și la pauză s-a intrat cu 32-36. Gorgemans a marcat pentru 34-36 la reluarea jocului, dar ulterior, oaspeții s-au desprins și au ajuns la 56-62 după trei sferturi. În ultimul parțial, bănățenii nu s-au mai putut apropia de bihoreni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Troy Franklin a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 30 de puncte, urmat de Pesakovic, cu 16 puncte, Komatina, cu 14 puncte, Gorgemans, cu 10 puncte, Mirkovic, cu 8 puncte, Sherwood Brown, cu 5 puncte, și Bogdan Popa, cu 3 puncte. Zekovic a fost cel mai bun marcator al Oradiei, cu 28 de puncte.

Săptămâna viitoare, Timișoara va juca la CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.