Joma - JSport.roJSport.ro

Luna februarie va fi una plină pentru echipele naționale de baschet ale României, atât cea feminină, cât și cea masculină. Loturile Acvilelor și Vulturilor au fost anunțate deja, iar în total, este vorba de patru sportivi din Timișoara.

Naționala feminină va intra prima ”în pâine”, chiar în 4 februarie, când lotul de 14 sportive se va reuni la București. Pe lista jucătoarelor convocate de Dragan Petricevic se regăsesc cele două timișorence de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Annemarie Părău și Ancuța Stoenescu, dar și jucătoarea bănățeanca de la SCM Timișoara, Dora Ardelean, România va juca în 10 februarie cu Finlanda și în 14 cu Slovenia, cu ambele jocuri în deplasare, înre preliminariile Eurobasket 2019.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Apoi, va fi rândul băieților să joace meciuri, de data aceasta în preliminariile Campionatul Mondial din 2019. Vulturii vor avea de jucat la finalul lunii februarie. Selecționerul macedonean Zare Markovski a convocat un lot de 16 jucători. Printre ei, nu se regășete niciun jucător de la BC SCM Timișoara, dar e convocat Alexandru Olah. Pivotul timișorean și-a găsit echipă după ce s-a despărtit de U BT Cluj, și va ZZ Leiden, în Olanda. Naționala va juca în 23 februarie în Croația și în 26 la Cluj, cu Italia.

În ambele cazuri, atât LNBF, cât și LNBM vor intra în pauză competițională.

foto: frbaschet.ro

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.