Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

SCM Timișoara nu are meci săptămâna aceasta, după o perioadă mai aglomerată și deloc ușoară pentru echipă. ”Leii” din Banat au pierdut și meciul de la Cluj, după eliminarea dureroasă din Cupa României, și e limpede că nu traversează o perioadă roz.

În campionat, timișorenii au pierdut ultimele trei meciuri din Grupa Roșie. După partidele pierdut cu Sibiu și Oradea, a urmat un meci pierdut și pe terenul celor de la U BT Cluj Napoca. Scorul final a fost de 95-86 în favoarea clujenilor, după scorul pe sferturi de 21-22, 26-18, 26-14, 22-32. Ardelenii au dominat meciul destul de autoritar, și au avut și un avantaj de 20 de puncte. Timișoara rămâne pe locul 5, 31 de puncte, dar Piteștiul, care e la ”borna” 30, are un meci puțin jucat, deoarece va juca cu Sibiul abia miercuri. Meciul decisiv dintre cele două echipe va fi luni, la Timișoara, de la ora 18.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până de 1 aprilie, echipa nu mai are niciun meci. Totuși, săptămâna aceasta, clubul avea termen de la FIBA să plătească o parte din sumele datorate foștilor jucători rămași neplătiți din 2015: Hristo Nikolov, Kyle Shilloh, Nenad Milosevic și Derrick Low. Conducerea nu va face însă plata deoarece în Civil există un alt proces, pentru anularea deciziei Tribunalului Arbitral Baschetbalistic din Elveția. Deși au pierdut în primă instanță, conducătorii secției de baschet sunt optimiști la Recurs, pentru care nu au primit însă vreun termen de judecată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.