Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara a cedat cu CSU Sibiu la scorul de 81-73, după un meci cu multe tensiuni resimțite de bănățeni, la nemulțumiri legate de arbitraj. Partida s-a jucat într-o atmosferă senzațională, după ce „vulturii” au jucat din nou cu casa închisă, iar pentru timișoreni, este a al patrulea meci pierdut în Liga Națională. 

Meciul a avut o notă echilibrată încă din debut. Sibienii au preluat conducerea, dar fără să se detașeze. Primul sfert s-a terminat cu 16-13, iar apoi, timișorenii au reușit să preia conducrea cu 16-17, după un coș marcat de Popa-Calotă, fost jucător al ”vulturilor”. Au urmat alte egalări obținute de conducătorul de joc, Igor Mijajlovic,și el venit de la Sibiu la Timișoara, sau Drăgușin, pentru ca la pauză ardelenii să intre cu un avantaj minim de 32-30. După trecerea la vestiare, Sibul a continuat să conducă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii au egalat la 37-37 după o triță a lui Jeremic, dar apoi gazdele s-au detașat la mai mult de un atac. La jumătatea sfertului, scorul s-a dus la 53-46, iar Tudor Costescu și-a certat elevii la time-out. Nu s-au modificat prea multe, iar sfertul s-a terminat cu 57-48 pentru sibieni. La jumătatea decisivului, Costescu le-a reproșat elevilor săi că sunt prea moi în apărare, la un scor de 70-55. Timișoara a rămas fără Popa-Calotă, descalificat pentru al cincilea fault în ultimul minut de joc.

Chiar și așa, conducătorul de joc a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 21 de puncte, urmat de Jeremic și Mijajlovic, fiecare cu câte 14 puncte. Au mai înscris pentru alb-violeți: Diaz, 8 puncte, Drăgușin, 6 puncte, Gheorghe, 4 puncte, Tohătan, Komatina și Burdgess, fiecare 2 puncte. Laser, Kinnard și Pratt au fost cei mai buni marcatori ai sibienilor, cu 18, 17, respectiv 14 puncte marcate.

Sâmbăta viitoare, timișorenii vor primi vizita celor de la Dinamo, într-un meci programat la ora 19,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.