Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbalistele de la CS SCM Timișoara au câștigat la scorul de 77-68 meciul cu Universitatea Alba-Iulia și este primul succes din nou an pentru elevele lui Mihai Coldea.  În tur, timișorencele au bătut și în Cetatea Unirii, iar acum au ajuns la cinci succese în campionat.

Alba Iulia a condus în mare parte din primul sfert, iar Timișoara a preluat conducerea după opt minute de joc, lascorul de 15-14, după un coș marcat de Lloyd. Primul sfert s-a terminat cu 19-18, iar în al doilea, pe final, ardelencele au revenit la conducere, dar pentru scurt timp, iar la pauză gazdele au intrat cu 42-39. În a doua repriză, doar bănățencele au condus. Sfertul trei s-a terminat cu 63-51, iar diferența doar s-a micșorat cu un singur puncte până la final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea mai bună marcatoare a timișorencelor a fost Maegan Conwright, cu 28 de puncte. Unele zvonuri spun că e ultimul meci al baschetbalistei la SCM Timișoara, unde există două luni de restanțe salariale. Au mai marcat pentru bănățence: Lloyd, cu 23 de puncte., Burdgess, cu 15 puncte, Stoiedin, 6 puncte, Broszovszki, 3 puncte, și Young, 2 puncte. January a fost principala marcatoarei a adversarelor, cu 23 de puncte.

Săptămâna viitoare Timișoara va juca în deplasare la Sirius Târgu Mureș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.