Joma - JSport.roJSport.ro

Lipsa de fonduri din cadrul clubului de drept public SCM Timișoara părea să afecteze echipa de baschet feminin a clubului, dar lucrurile încep să intre pe linie dreaptă. Mihai Coldea risca să le piardă pe Maegan Conwright și Leeza Burdgess, dar directorul sportiv Adrian Vermeșan spune că zilele acestea au început plătile la club și lotul este complet pentru meciul de la Alexandria.

Cele două jucătoare au plecat spre Alexandria în dimineața aceasta. ”Deocamdată, cele două rămân aici, au făcut deplasarea la Alexandria și nu s-a pus problema să nu joace. De altfel, au început să se facă o parte din plăți, deci nu văd ce motive ar mai fi. Toată lumea e mulțumită acum că s-au dat o parte din bani, lucrurile se vor regla. Hotărârea finală o va lua însă impresarul lor, pentru că ele depind foarte mult de impresar”ne-a declarat directorul sportiv Adrian Vermeșan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două sportive sunt jucătoarele agentului Sergiu Gherdan. Pe site-ul impresarului, ambele apar ca disponibile pentru un transfer. Site-ul Total Baschet a scris că Maegan Conwright va părăsi echipa. Miercuri, SCM Timișoara joacă în deplasare pe terenul Alexandriei, de la ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.