Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara a pierdut în deplasare la CSM Oradea la scorul de  82-72, și ”leii” au bifat a doua înfrângere după meciul pierdut cu sibienii. Alb-violeții nu au făcut deplasare cu Flowers, care are ruptură musculară. Rambo, cu entorsă, și Jeremic, cu dureri la spate, au făcut deplasare doar pentru că noul regulament impune echipelor să înscrie minimum zece jucători pe foaie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

BC SCM Timișoara a început meciul în formula cu Otasevic, Popa-Calotă, Andrieș, Komatina și Drăgușin. Nu a durat mult până când orădenii s-au istanțat confortabil.  Chiar și cu o rotație cu doar trei rezerve, în minutul 8, timișorenii s-au apropiat la 19-15. Bihorenii au recuperat însă din diferență, și primul sfert s-a încheiat cu 26-16. Situația nu s-a modificat prea mult în sfertul doi, iar la pauză s-a intrat cu 42-30 pe tabelă.

După opt minute de joc în sfertul trei, timișorenii s-au apropiat la 55-52 după o triță a tânărului Tohătan. Oradea a ratat, iar Timișoara a pornit pe contraatac, iar Denison a făcut intercepție. Alb-violeții au ratat momentul, Popa-Calotă a ajuns la patru faulturi, iar sfertul trei s-a terminat la scorul de 64-52. În sfertul patru diferența a continuat să crească. Cu patru minute înainte de final, Oradea l-a pierdut pe Denison, iar Timișoara, pe Popa-Calotă.

Patru jucători au marcat câte 11 puncte pentru BC SCM Timișoara: Otasevic, Popa-Calotă, Drăgușin și Tohătan. Au mai marcat: Andrieș, 10 puncte, Komatina și Diaz, câte 9 puncte fiecare. Denison și Franklin au fost principalii marcatori ai Oradiei, cu 17, respectiv 15 puncte.

BC SCM Timișoara are următorul meci în deplasare la Cluj, miercuri, de la ora 19.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.