Joma - JSport.roJSport.ro

În Liga Națională de Baschet masculin, săptămâna aceasta se joacă ultimele meciuri din sezonul regulat. Deocamdată, nu toate echipele sunt calificate în Top 6, astfel că ultimele meciuri vor fi importante. Între timp, SCM Timișoara a primit convocări la echipa națională pentru doi dintre jucătorii ei.

Momentan, sunt sigure de prezența în Top 6 CSM Oradea, U BT Cluj Napoca, CSU Sibiu și Steaua. Pentru celelalte locuri, se bat Timișoara, Craiova și Dinamo. Primele două echipe au cinci victorii și opt înfrângeri, iar Dinamo are patru succese și nouă meciuri pierdute. Există și varianta unui scenariu negativ, în care, dacă Timișoara pierde cu Sibiul acasă, sâmbătă, Dinamo se impune cu Piteștiul, iar Craiova bate pe Oradea, bănățenii să nu prindă Top 6, deoarece la egalitate cu dinamoviștii, bucureștenii au avantajul confruntărilor directe. Cel mai improbabil ar fi un succes al oltenilor cu bihorenii, care au arătat o formă bună în partida cu Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, trebuie spus că echipa timișoreană are în continuare jucători convocați la echipa națională a României. Tudor Costescu i-a chemat pe Mirel Dragoste și Bogdan Popa pentru meciurile din calificările pentru Eurobasket. România va întâlni Spania, în 20 februarie, la Cluj, iar peste trei zile Vulturii au meci în Israel. La lot mai e convocat și timișoreanul Alexandru Olah, care evoluează la Leche Rio Breogan, în Spania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.