Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara s-au impus cu 81-64 în primul meci de verificare al sezonului, jucat în Banat cu CSM Oradea. Într-o nouă formulă, doar cu Popa-Calotă și Komatina din vechea echipă, elevii lui Miodrag Perisic au condus mare parte din meci.

Pe sferturi, scorul a fost de 21-19, 21-12, 21-19, 18-14. În primul sfert, americanul adus din NCAA, Brandon Randolph a dat din greșeală opasă pe margine antrenorului perisic, care avea tot un tricou alb, ca jucătorii,și care și-a certat elevul. După primul sfert,Timișoara a făcut repede 28-19 și de aici nu a mai cedat conducerea partidei. Pentru gazde au marcat: Vukosavlejvic, 17, Diculescu, 12, Stojadinovic și Brown, câte 11, Popa-Calotă, 10, Komatina și Pesakovic, 8, Coconea și Baciu, 2 puncte. Valeika și Barnette au dat câte 11puncte pentru bihoreni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miodrag Perisic s-a declarat foarte mulțumit și de cantonamentul de la Buziaș, terminat chiar îniantea acestui amical. ”Sunt mulțumit cu toate cele zece zile de pregătire. Am muncit cum trebuiela Buziaș. Acest prim joc nu a fost un test, dar trebuia să vedem cum merge angrenajul cu noi jucători. Sunt mulțumit că nu s-a accidentat nimeni și acum ne pregătim pentru campionat. Băieții reacționează bine, suntem mulțumiți de atitudinea lor, de cum muncesc și de unitatea echipei. Acest aspect e foarte important, pentru că am ales jucătorii să se potrivească precum într-un puzzle. Echipa arată bine”, a punctat Perisic.

Cristian Achim a lăudat echipa Timișoarei. ”În primul rând mă bucur că nu s-a accidentat nimeni, pentru că suntem un pic într-o perioadă de încărcare pentru noi. Ca în toate meciurile de acest gen, sunt plusuri, minusuri. Sunt situații normale de joc, trebuie să le analizăm împreună cu jucătorii și să mergem mai departe. Richard nu e accidentat, dar a făcut un tratament. Cei de la Timișoara sunt o echipă foarte bună. Va fi o echipă foarte bună a campionatului nostru. Noi ne dorim titlu, începem cu cupele europene. Cel mai important e să fim sănătoși, pentru că ne așteaptă un sezon foarte lung”, a precizat antrenorul Oradiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.