Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au disputat marți seara ultimul joc de verificare din pauza Ligii Națonale. Alb-violeții au cedat la scorul de 76-74 la Oradea, cu maghiarii de la Alba Fehervar.

Pe sferturi, scorul a fost de 21-23, 16-18, 14-18, 25-15. ”A fost un test foarte util şi echilibrat. Au existat mai multe lucruri care m-au mulţumit decât cele care m-au nemulţumit. Sunt convins că până la ora meciului cu Dinamo vom corecta şi alte aspecte la care mai avem de lucrat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic. Anterior, cu selecționata americană Overseas Scouting Combine, Timișoara a câștigat cu 101-71 şi 88-75.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Despre jucătorii de la echipa națională, atât Bogdan Popa, cât și Mirel Dragoste au jucat luni la Tel-Aviv cu Israel, meci pierdut de Vulturi la scorul de 87-63. Popa a fost titular și a jucat peste 20 de minute, timp în care a reușit 2 puncte, 4 recuperări și 1 assist. Dragoste a jucat 22 de minute și a fost cel mai bun marcator al României, cu 11 puncte și 1 recuperare.

Luni, SCM Timișoara reia meciurile din Top 6, cu un joc acasă cu Dinamo, programat la ora 18. Jocul ar fi urmat să se dispute la București, dar ”câinii” nu au sala disponibilă deoarece se montează suprafața specială de handbal pentru partida cu Sporting Lisabona.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.