Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au câștigat la scorul de 115-87 primul joc cu Dinamo din seria partidelor de clasament. Anul acesta, formațiile care nu au intrat în semifinale joacă pentru stabilirea locurilor 5-8, cu serii de cea mai bună echipa din trei jocuri. Informația interesantă este că clubul s-a despărțit de Adrian Vermeșan, care a ieșit la pensie.

Timișoara nu a avut mari probleme în meciul cu Dinamo, unul în care scorul pe sferturi a fost de 35-20, 32-22, 30-27, 18-18. Au primit minute și tinerii Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan și Bogdan Penciu. Iată marcatorii Timișoarei din acest meci:  Randolph 21 puncte, Baciu 19 puncte,  Brown 18 puncte, Pesakovic 16 puncte,  Stojadinovic 9 puncte, Diculescu 7 puncte, Vukosavljevic 7 puncte, Penciu 7 puncte, Ursan 6 puncte, Coconea 5 puncte. Calenic a dat cele mai multe puncte pentru Dinamo, 21.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După eliminarea din sferturi, directorul sportiv al clubului, Adrian Vermeșan, s-a pensionat. Astfel, la meciul cu Dinamo aceste atribuții le-a avut Tiberiu Ondreikovics. Înainte de meciurile de clasament, antrenorul Cristian Bota a avut unele înțepături la adresa lui Vermeșan, cel care a fost 30 de ani în club, adus de fostul sponsor principal al echipei de baschet, fabrica Elba. ”Rămânem uniți până la finalul campionatului, ca o echipă cu spirit foarte bun, cu victorii frumoase și înfrângeri dureroase și asta spre dezamăgirea celui mai vechi oficial al echipei noastre”, spunea Bota.

Timișoara  va juca din nou cu Dinamo miercuri de la ora 18, la București. Dacă bănățenii câștigă, merg mai departe în lupta pentru locurile 5-6 cu învingătoarea dintre Pitești și Steaua. Dacă se vor impune elevii lui Tudor Costescu, se va juca un al treilea meci la Timișoara, sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.