Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet a SCM Timișoara a transferat un nou jucător, de data aceasta un pivot. Este vorba de sârbul Vladan Vukosavljevic, care vine după Brandon Randolsph și Sherwood Brown. 

Vukosavljevic poate juca pe posturile 4 și 5 și va împlini 34 de ani la toamnă. Sportivul măsoară 2,06 metri și cântărește 132 de kg, iar cu Miodrag Perisic a mai colaborat și în Liban. ”Vukosavljevic are foarte mare experiență. L-am avut ca jucător vreme de patru sezoane în Liban și vă pot spune că este foarte puternic, bătăios acolo în zona de sub inel. Are toate șansele să se dovedească un transfer foarte inspirat”, spune tehnicianul despre sârb. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultima dată, a jucat la Tadamon Zouk, în Liban, unde a avut medii de 19.00 puncte, 11.14 recuperări, 1.64 pase decisive, 1.36 capace. De altfel, jucătorul a evoluat în ultimele patru sezoane în același campionat. Înainte a jucat în prima ligă din Ucraina, la Politekhnika-Halychyna. A jucat în EuroCup la Donețk BC, dar și la sârbii de la KK Hemofarm Vrșeț. Ca junior, a jucat la Steaua Roșie Belgrad, cu care a și jucat în ULEB cup.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.