Joma - JSport.roJSport.ro

Finalul de an se anunță neliniștit la SCM Timișoara. Clubul de drept public este apăsat de datorii, care devin tot mai presante. Deocamdată, atmosfera în club nu e deloc grozavă, mai ales că nicio secție nu este la zi, și nu se știe dacă va veni sau nu Moș Crăciun pentru sportivi.

Sportivii nu au primit salarii pentru lunile de toamnă și toată lumea din club e deranjată de situație. De altfel, o parte dintre conducătorii secțiilor, cei de la baschet și rugby, au dorit să aibă o discuție cu primarul. Deocamdată, Nicolae Robu nu și-a găsit timp. Nemulțumirile sunt lipsa banilor, inclusiv pentru cheltuieli curente, deloc mici, precum barem de arbitraj sau deplasări, dar și faptul că actualul director, Vasile Rușeț, nu e capabil să gestioneze clubul de drept public. Situația e tot mai complicată și greu de gestionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De altfel, Rușeț nici măcar nu a fost numit legal, întrucât a fost detașat dintr-un post care nu era de funcționar public pe postul de director al SCM Timișoara. Deși Nicolae Robu l-a susținut, se pare că a intervenit o ruptură între edil și Rușeț. Mai mult, Rușeț ar fi amenințat că demisionează dacă nu se virează un salariu cât mai urgent sportivilor. Însă primăria nu prea dispune de fonduri la final de ana, așa că rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.