Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” de la SCM Timișoara își completează efectivul din ce în ce mai mult. Dragan Petricevic păstrează și o parte din echipa de sezonul trecut, dar aduce și jucători noi. După Adam Mirkovic și Troy Franklin, a venit rândul lui Anders Abu Teir, jucător cu dublă cetățenie, daneză și română.

Astfel, la capitolul jucători străini, și-a mai prelungit contractul și Sherwood Brown, la fel ca Nikola Pesakovic. Vara aceasta, cu alb-violeții au semnat și Adam Mirkovic și Troy Franklin. În ceea ce privește jucătorii români, mutările sunt deocamdată la capitolul U23. Alexandru Coconea a mai rămas și el un an la Timișoara, iar cu alb-violeții a semnat și Anders Abu Tier, alt jucător eligibil ca tânăr român. Reamintim că fiecare echipă trebuie să aibă în permanență în prima repriză pe teren un baschetbalist U23. Teir se încadrează, în ultimul sezon de eligibilitate, deoarece are dublă cetățenie, română și daneză, deși e născut în nordul Europei.  Jucătorul este născut în 1997 și evoluează pe postul 3, de extremă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la 8 ani s-a mutat cu familia la Cluj și de la 10 ani a jucat doar la U BT, de la juniori până la seniori. Ardelenii l-au utilizat mai puțin, în medie, șase minute pe meci.  ”Sunt foarte încântat să mă alătur clubului din Timișoara. Pe de o parte, sunt entuziasmat și nerăbdător să joc pentru această echipă, în sezonul ce urmează, pe de altă parte sunt puțin emoționat, căci plec prima oară de acasă, iar Timișoara este orașul ales. Mereu mi-au plăcut provocările și sunt gata să mă acomodez. Am auzit doar lucruri bune despre antrenorul Dragan Petricevic și sunt sigur că sub coordonarea sa vom reuși să ajungem la potențialul maxim ca jucători, iar ca echipă să ne atingem pentru sezonul 2019/2020”, a declarat Teir.

Pe lângă jucătorii enumerați mai sus, în lotul alb-violeților se mai regăsesc români U23 precum Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan, Bogdan Penciu sau Robert Schipor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.