Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet de la SCM Timișoara joacă sâmbătă primul meci din campionat în fața propriilor suporteri, și va fi un joc interesant, cu U BT Cluj, una din forțele campionatului. Clubul oferă gratuitate fostelor glorii baschetbalistice din oraș, dar și jucătorilor, antrenorilor și oficialilor altor echipe timișorene, pentru a umple sala.

Antrenorul Miodrag Perisic consideră că clujenii au cel mai puternic lot. ”Cu siguranță, va fi un meci dificil. Așa cum arată lucrurile acum, Clujul este cea mai bună echipă din țară. Oradea deține titlul de campioană, însă toată lumea spune că U-BT are cel mai bun lot. În ceea ce ne privește, cinci jucători străini au debutat în Liga Națională română, în prima etapă, la Oradea, iar Diculescu a avut pentru prima oară în cariera sa un rol important într-un meci de seniori, cu cele 15 minute jucate. Pentru ei a fost ceva nou și tuturor ne-a fost un pic greu”, a declarat Miodrag Perisic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alb-violeții au început sezonul cu o înfrângere în grupa A, la Oradea. Sârbul crede că acest meci va fi și mai dificil. ”Mă aștept să facem un meci mai bun sâmbătă, deoarece jucăm acasă, dar întâlnim o formație care probabil este peste CSM Oradea. Va fi un duel foarte solicitant, dar avem dreptul să sperăm. Va trebui să dăm maximum, să facem un joc bun, așa cum am făcut de câteva ori în perioada precompetițională, atunci când am fost concentrați, când am arătat energie și agresivitate. Dacă le vom avea pe toate acestea, putem spera să fim fericiți după meciul cu Clujul”,a mai adăugat Perisic.

Partida începe sâmbătă la ora 19,30 și va fi transmisă și de FRB TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.