Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat s-au impus cu 84-69 pe terenul celor de la SCM U Craiova, după un meci dominat în mare parte de bănățeni. La fel ca în turul primei grupe valorice, bănățenii i-au învins pe craioveni și leagă rezultatul de succesul de la Pitești obținut etapa trecută. 

În primul sfert, timișorenii au condus mai întâi doar în primele minute. Apoi, oltenii au prelua avansul, însă după 7 minute, elevii lui Dragan Petricevic au egalat și preluat conducerea după liberele înscrise de Mirkovic și Franklin. Primul sfert s-a terminat cu 23-24, dar avansul a crescut semnificativ în următorul parțial. După 37-48 la pauză, bănățenii nu au avut probleme nici în sfertul al treilea, încheiat cu 50-72, o diferență uriașă, care nu a mai putut fi recuperată. Cu această victorie, ”leii” din Banat ajung la al patrulea succes în prima grupă valorică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sherwood Brown a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 24 de puncte, urmat de Franklin, cu 19 puncte, Komatina, cu 14, Pesakovic, cu 9, Coconea și Mirkovic, fiecare cu câte 6 puncte, și Dragoste și Gorgemans, cu 3 puncte fiecare. Omari Mulumba și Pratt au fost cei mai buni marcatori ai Craiovei, cu 18, respectiv 16 puncte.

Baschetbaliștii au următorul meci vineri de la ora 18 acasă cu CSA Steaua.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.