Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara a câștigat la scorul de 80-78 meciul cu U BT Cluj Napoca, al treilea din Grupa Roșie, cea cu cele mai bune șase echipe din campionat. Alb-violeții au până acum un parcurs perfect, deoarece au învins și Sibiul și Oradea în rundele anterioare. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Leii” au intrat tare în meci, mai ales că celor de la Cluj le-a lipsit Nandor Kuti. Primul sfert s-a terminat cu 26-20, după un joc bun al Timișoarei. Bănățenii s-au detașat și în sfertul al doilea, când au condus și cu 8 puncte, prima dată după 37-29. Ardelenii au redus din diferență și după ce s-au apropiat la 3 puncte, gazdele au marcat pentru 42-37 la pauza mare.

După trecerea pe la vestiare, la jumătatea sfertului trei, clujenii s-au apropiat la 3 puncte de două ori, grație lui Dykes și gafei lui Brown, care a a scos o minge din coș. Gazdele au revenit și au terminat sfertul trei la scorul de 65-52. Meciul nu a fost însă închis, deoarece Clujul a revenit la 73-74 după trița lui Torok. După 76-78, Stojadinovic a marcat de la 3 puncte, iar clujenii au ratat aruncarea de final de meci, cu care puteau câștiga.

Sherwood Brown a fost cel mai jucător al Timișoarei, cu 18 puncte, urmat de Stojadinovic și Vukosavljevic, cu câte 17 puncte fiecare, Diculescu, cu 11, Pesakovic, cu 10, Randolph, cu 5, și Komatina, cu 2 puncte. Pentru Cluj, Dykes a dat 16 puncte, iar Rasic, 13.

SCM Timișoara joacă miercuri de la ora 18 returul optimilor Cupei României, cu CSM Sighetu Marmației. În campionat, următorul meci e luni, 11 februarie de la ora 19, la Pitești.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.