Joma - JSport.roJSport.ro

Liga Națională de Baschet masculin este în pauză competițională în perioada aceasta, când echipa națională joacă în calificările pentru Eurobasket 2021. Echipele dispută meciuri de verificare în perioada aceasta, iar SCM Timișoara nu a făcut excepție.

La Timișoara a venit în acest sens selecționata Overseas Scouting Combine, una a jucătorilor americani liberi de contract, venită într-un turneu prin Europa. Joi, SCM Timișoara s-a impus la scorul de 107-71, o diferență destul de consistentă. Vineri seara, alb-violeții au câștigat din nou, de data aceasta la o diferență mai acceptabilă, 88-75. Echipa va mai juca un amical marți, la Oradea, cu maghiarii de la Alba Fehervar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cât despre echipa națională, de la Timișoara sunt la lot Bogdan Popa și Mirel Dragoste. În meciul de joi de la Cluj, pierdut de România în fața Spaniei la scorul de 84-71, au jucat ambii. Popa a evoluat 18:21 de minute, și a reușit 3 puncte și 5 recuperări. Dragoste a jucat 6:34 de minute, fără să înscrie. După debutul în preliminariile pentru Campionatul European, luni, tricolorii antrenați de Tudor Costescu joacă în deplasare cu Israel.

foto: facebook.com/bcscmtimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.