Joma - JSport.roJSport.ro

Federația Română de Baschet a stabilit luni programul pentru noul sezon. SCM Timișoara va juca în grupa valorică A, unde joacă cele mai bine clasate opt echipe din sezonul anterior. Elevii lui Dragan Petricevic vor începe noul sezon cu două partide pe teren propriu.

Astfel, conform tragerii la sorți, Timișoara începe sezonul cu un meci acasă cu BCM U FC Argeș Pitești, în jurul datei de 12 octombrie. Apoi, tot acasă, alb-violeții vor juca cu SCM U Craiova. Urmează prima deplasare, la Steaua București, și apoi meci acasă cu Dinamo. Ulterior, Timișoara va întâlni Clujul, Oradea și Sibiul. ”La prima vedere, faptul că începem sezonul cu două jocuri pe teren propriu, pare a fi în avantajul nostru, dar ținând cont de transferurile celor două echipe în pre-sezon, Pitești și Craiova, sunt convins că vom avea două meciuri foarte echilibrate, care se vor juca până în ultima secundă.  Următoarele două partide sunt cu echipele “rănite” ale sezonului recent încheiat, Steaua și Dinamo, care vor să arate o nouă față. După aceste etape, greul va începe cu adevărat, deoarece vom întâlni echipa Clujului, a Sibiului și a Oradiei, echipe care își propun an de an câștigarea Cupei și a Campionatului. Așadar, primele șase etape sunt, din punctul meu de vedere, foarte echilibrate, jocuri în care se poate întâmpla orice”, spune managerul Ilie Trițoiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată programul turului:

ETAPA I:
12.10.- BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. BCMU FC ARGEȘ PITEȘTI

ETAPA II
19.10- BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. SCM U CRAIOVA

ETAPA III
26.10-STEAUA BUCUREȘTI vs. BASCHET SCM TIMIȘOARA

ETAPA IV
04.11-BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. DINAMO ȘTIINȚA BUCUREȘTI

ETAPA V
09.11-U BT CLUJ NAPOCA vs. BASCHET SCM TIMIȘOARA

ETAPA VI
16.11-BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. CSM CSU ORADEA

ETAPA VII
23.11-BC CSU SIBIU vs. BASCHET SCM TIMIȘOARA

În Cupa României, SCM Timișoara va juca din turul al doilea, care se va disputa în dublă manșă. Turul se va disputa 27 noiembrie, iar returul, în 4 decembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.