Joma - JSport.roJSport.ro

În prima zi în care în România s-a decretat stare de urgență, ”războiul” psihologic pare să se fi declarat la clubul SCM Timișoara. Directorul Vasile Rușeț a lăsat fără atribuții de conducere managerii mai multor secții, care sunt deciși să-l dea în judecată! Totul a ieșit la iveală după o postare dură a fostului finanțator de la rugby, Dan Dinu, care spune că noul manager va fi ”un țăran agramat, care nu vorbește o limbă străină, care toată viața lui a furat de pe unde a putut”!

În această dimineață, Rușeț i-a chemat pe Ilie Trițoiu, managerul de la baschet  cu contract până în iunie, Attila Brosovszki, managerul de la rugby, cu contract până în decembrie și Dan Ardelean, managerul secției de tenis, cu contract până în mai, să-i anunțe că nu mai au atribuții de conducere. Informațiile sunt că managerul de la handbal, Dan Dumitru, a fost chemat la renegociere, dar Rușeț spune că și Dumitru va fi schimbat! De altfel, directorul spune că de mâine, vor fi anunțați noi manageri. La secțiile SCM, managerii nu sunt angajați, ci au contracte de prestări servicii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rușeț ne-a confirmat informația. ”I-am chemat astăzi la mine ca să le spun că le încetează atribuțiile la conducerea secției. Până la 1 aprilie, ei trebuie să facă tot ce ține de predat anumite echipamente, etc. Consider că este un termen rezonabil două săptămâni, în contextul și al izolărilor la domiciliu din această perioadă. Am dispus încetarea și pentru managerul secției de handbal. Motivul ține de neconcordanțe în contractul de management în ceea ce privește aspecte ce țin de asumarea bugetului. Sportiv, în condițiile date (n.r. restanțe salariale destul de mari), am declarat mereu că sunt foarte mulțumit de echipe. Nu are nicio legătură decizia cu starea de urgență, este o simplă coincidență”, ne-a declarat Rușeț.

Cei trei manageri, Trițoiu, Brosovszki și Ardelean au primit documente de încetare a atribuțiilor de manager, pe care nu le-au semnat. Documentele erau semnate de director, de jurista clubului și de contabila clubului.  Cei trei nu au semnat hârtiile. Informațiile noastre sunt că toți trei vor să dea clubul de drept public în judecată în Civil, iar pe Rușeț, în Penal! ”Ei sunt liberi să facă ce consideră. Noi le vom trimite documentele și la domiciliu, întrucât au refuzat să le semneze. Urmăm calea legală, ne-a declarat Rușeț.

Rușeț spune că noii manageri vor fi anunțați mâine. Sursele spun că Trițoiu, singurul manager care e și membru al Consiliului de Administrație al clubului, a fost chemat marți dimineața la birou și nu e exclus să fie din nou numit. Decizia privind managerii nu a fost aprobată de Consiliului de Administrație al SCM. Pentru tenis, se vehiculează numele lui Valentin Velcea, tatăl tenismenei Andreea Velcea, sportivă legitimată la secție! Pentur rugby, se vehiculează numele lui Dănuț Borzaș. ”Mâine veți primi noile nume”, ne-a mai spus directorul

Dan Dinu a postat pe Facebook acuzații foarte grave despre Borzaș. ”Țara arde și baba se piaptănă. În plină criză de coronavirus, domnul Vasile Rușeț, mare director al SCM Timișoara, nu se gândește cum să plătească salariile jucătorilor, nu se gândește cum să preîntâmpine o răspândire a virusului în rândul jucătorilor SCM, nu se gândește să identifice surse de finanțare pentru SCM (și lista poate continua), în schimb se gândește cum să-l dea afară pe managerul secție de rugby Attila Brosovszki. OK, o avea dânsul motivele lui. Dar să îl schimbi pe Brosovszki cu un țăran agramat, care nu vorbește o limbă straină, care toată viața lui a furat de pe unde a putut, mi se pare deplasat. Think twice! P.S. Eu, Dan Dinu nu voi mai pune piciorul la nici un meci al Timișoarei și nu voi mai sprijini sub nici o forma SCM Timișoara. Pentru cei ce nu au înțeles cine se intoarce, e vorba de inegalabilul domn Borzaș!!!”, spune Dan Dinu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.