Joma - JSport.roJSport.ro

andrei-gerberLa inițiativa celor de la BC SCM Timișoara, șase echipe din sportul timișorean vor participa duminică la un turneu de fotbal în sală, pentru a-l ajuta pe Andrei Gerber. Suporterul, fan înfocat al mai multor echipe din oraș, are nevoie de un fotoliu rulant nou, dar și de bani pentru un tratament cu botox pentru o problemă pe care o are la mână.

La turneu vor participa BC SCM Timișoara, Timișoara Saracens, SCM Politehnica Timișoara, Timba Timișoara, CSU Universitatea de Vest Timișoara și echipa asociației Druckeria. „Sperăm să fie o acțiune reușită și să strângem o sumă mare, noi am estimat că vom aduna undeva la 20.000-25.000 de lei. Fiecare echipă va strânge o sumă în vestiar, va dona un tricou cu autografe care se va licita. Biletul va fi 10 lei, nu vor fi absolut niciun fel de invitații. Ne gândim să aruncăm și în tribună mingi cu sumele scrise de la 10 la 100 de lei”, a declarat managerul BC SCM Timișoara, Ilie Trițoiu. Un fotoliu rulant pentru Andrei costă aproximativ 1500 de euro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Se vor face două grupe de trei echipe, cu reprize de zece minute, iar primele două din fiecare grupă merg în semifinale. Handbaliștii au anuțat că trimit cea mai „bună” echipă. ”Salutăm și felicităm această inițiativă. Noi am fost alături de acest eveniment de la început. Îl cunosc pe Andrei de când am fost împreună la un proiect al UVT. Vor veni toți jucătorii noștri, indiferent de rezultatul cu Suceava și cu Dobrogea Sud”, a declarat Doru Costică, responsabil de marketing la SCM Poli.

Rugbyștii vor face o echipă mixtă, din jucători și staff. Se va juca cu cinci jucători de câmp și un portar. ”Nu îl cunosc personal pe Andrei, dar cu siguranță îl vom cunoaște duminică. Vom face o echipă mixtă, din staff și jucători, pentru că dacă ar fi numai jucători, ar fi o problemă, în primul rând de spațiu”, a declarat managerul echipei de rugby, Attila Brosovzky.

Dintre formațiile de liga secundă, vor participa Timba și echipa de volei masculin de la Universitatea. ”Suntem fericiți că putem lua parte la acest eveniment, îl felicit pe Ilie pentru această inițiativă. Sportul este în primul rând un eveniment social, jucăm pentru suporteri, și dacă putem să îi și ajutăm e extraordinar”, a declarat antrenorul Timbei, Bogdan Murărescu.

ASU Poli are meci duminică la Chindia Târgoviște, astfel că vor veni doar suporterii echipei. ”Ne bucură nespus această inițiativă a lui Ilie și a clubului. Îl știm pe Andrei de multă vreme, ne-am implicat și la nivel de suporteri, i-am plătit un tratament cu botox. El a avut probleme, deoarece acest tratament s-a blocat, pentru că mulți își făceau, de fapt, tratamente estetice. Ne bucurăm nespus că mai sunt oameni care vor să-l ajute. Este un băiat extraordinar, de multe ori încercăm și noi să-l convigem să nu vină la toate meciurile dacă e frig sau plouă, dar el vine”, a declarat liderul asociației Druckeria, Sebastian Novovic.

Turneul de la Sala ”Constantin Jude” începe duminică la ora 17.

foto: Arhiva personală Andrei Gerber

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.