Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara nu a avut nicio emoție în manșa-tur din primul tur al Cupei României, câștigat cu 94-76 pe terenul celor de la CSM Galați, echipă din a doua grupă valorică. Iar dacă meciul a fost fără probleme, în clubul SCM există numeroase neajunsuri, care rămâne de văzut când se vor repercuta și în plan sportiv.

Pe sferturi, scorul a fost de 18-13, 27-22, 27-19 și 22-22. Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Gorgemans, cu 22 de puncte, urmat de Mirkovic, cu 18 puncte, Dragoste, cu 12 puncte, Pesakovic, 11 puncte, Franklin, cu 10 puncte, Brown, cu 7 puncte, Coconea și Komatina, fiecare cu 6 puncte, și Lazar, cu 2 puncte. Bogdanovic a marcat 17 puncte și a fost cel mai bun marcator al gălățenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După meciul anterior de campionat, a ieșit la iveală că nu există  ”lungime de undă” între secția de baschet și conducerea clubului. Dacă managerul Ilie Trițoiu nu a dorit să dea declarații publice despre faptul o greșeală mare de arbitraj, la o fază la care sibienii se aflau la recuperare, noul director al SCM, Vasile Rușeț a ieșit cu un comunicat cu mesaj neclar, prin care preciza că clubul nu va face memoriu.

Returul manșei de Cupă cu moldovenii se va juca săptămâna viitoare. În campionat, Timișoara evoluează sâmbătă la 20,30 la Pitești.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.