BC Timba s-a impus cu 83-77 în meciul cu Poli Iași, rezultat cu care și-a consolidat locul 10. ”Urșii” l-au legitimat fără să anunțe pe muntenegreanul Damjan Kandic (fost jucător al CSM București în trecut), extremă de forță care va împlini 34 de ani în toamnă. Pavle Reljic a fost absent, iar Cameron Naylor a părăsit echipa definitiv. 

Timba a abordat meciul în formula Dumic, Medgyesy, Rotariu, Kandic și Lazăr. Iașul, co o formulă mult schimbată, a condus până în al șaptelea minute de joc, când Kandic e egalat la 13. Ulterior, gazdele au preluat conducere și s-au desprins la 24-13 la finalul primului sfert. Diferența a crescut și mai mult în sfertul al doilea, când ”urșii” au avut și 15 puncte diferență la jumătatea parțialului, iar la pauză au intrat cu avantanjul de 47-31.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Ieșenii au încercat să egaleze în sfertul al treilea, deși din al doilea minute de după reluarea partidei au rămas fără Cvetanovic, care a făcut cinci faulturi. Formația din Moldova s-a apropiat la 49-45 după 26 de minute de joc, după un coș marcat de Bojic, dar Timba nu le-a dat șansa să se aproprie și sfertul trei s-a terminat cu 60-49. Deși Timba putea avea o misiune foarte ușoară, pe final Iașul s-a apropiat la 78-77 după o triță a lui Taylor, dar finalul strâns a fost bine egsitonat de Timba.

Nou-venitul Kandic a fost cel mai bun marcator, cu 28 de puncte, urmat de Medgyesy, cu 14 puncte, Kovavic, cu 10 puncte, Dumic, cu 9 puncte, Lazăr și Ostojic, ambii cu câte 7 puncte, Balmuș, cu 4 puncte, Rotariu și Pierce, fiecare cu câte 2 puncte. Taylor a fost cel mai bun marcator al ieșenilor, cu 25 depuncte.

Timba va juca următorul meci sâmbătă de 17, în deplasare la CSM Steaua București.

foto: facebook.com/pg/bctimba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.