Joma - JSport.roJSport.ro

Săptămâna aceasta, la Tribunalul Timiș a avut loc un nou termen în procesul deschis de municipalitate împotriva Curții de Conturi a României, în urma decizia din 2015 de a declara ilegală finanțarea sub formă de cotizație a patru cluburi sporitive. O parte din acestea pătimesc și acum pentru ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2015, dar procesul merge foarte încet.

UPDATE, ora 15:50: Poli Timișoara a anunțat că s-au plătit banii pentru Pedro Henrique, astfel că Poli a scăpat de amenințarea depunctării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel ca și procesul deschis de Consiliul Județean Timiș, cu termen săptămâna trecută, și în cel deschis de Primăria Municipiului Timișoara s-a dictat o amânare. Următorul termen în dosarul 1668/30/2016 va fi în 27 aprilie, pentru ca instanța să citeze expertiza. Ionuț Popa a vorbit la conferința de presă de vineri despre faptul că clarificarea legislativă ar salva-o pe Poli, club care a apăsat tot mai mare de datoria din urmă, ajunsă la 1,8 milioane de euro.

De asemenea, datorii foarte mari aveau și cei de la BC Timișoara. La un an de la deschiderea procesului prin care aurotitățile locale și județene au contestat verdictul de ilegalitate al finanțării sub formă de cotizație plătită la ONG, dar de Curtea de Conturi, procesele nu au trecut nici de prima instanță.

În 2015, s-a stopat finanțarea la BC Timișoara, Poli Timișoara, CH Poli și Timișoara Saracens.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.