Joma - JSport.roJSport.ro

Echipele naționale de baschet feminin au în perioada aceasta meciuri de pregătire, dar și jocuri oficiale, în funcție de nivelul de vârstă. La Acvile este convocată o timișoreancă, iar la naționala U16, care participă la Campionatul European, sunt două jucătoare din orașul de pe Bega.

La naționala de senioare (foto) e convocată doar timișoreanca Adina Stoiedin. Annemarie Godri Părău nu este lot lot, în contextul în care Acvilele au meciuri de pregătire. Consacrata timișoreancă este anunțată de site-ul Federației ca absentă din motive obiective. Naționala feminină, preluată de turcul Ayhan Avci a plecat spre Berlin. Acolo, sâmbătă și duminică, va disputa două meciuri de pregătire cu naționala Germaniei. În noiembrie, România începe campania de calificare la Eurobasket Women 2021.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În această perioadă, naționala U16 participă la Campionatul European Divizia B, organizat la Sofia. Din lotul de junioare fac parte și două sportive de la CSȘ Bega, Ana Ivan și Alexandra Balașiu. În primul meci, România a câștigat în fața Bosniei și Herțegovina.

foto: frbaschet.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.