Joma - JSport.roJSport.ro

BC Timba Timișoara a adus doi noi jucători străini, care provin din Serbia. ”Urșii” vor ajunge astfel la șase jucători străini în lot, după ce ultimul meci de la Galați l-au jucat cu șase baschetbaliști apți, întrucât Lazăr,  Boloni, Veina și Kovacevic au avut de suferit din cauza unui virus stomacal.

Noi jucători sunt Filip Dumic și Goran Ostojic. Primul este conducător de joc clasic născut în 1990 și vine din prima ligă bosniacă, de la KK Mladost. Acolo a jucat nouă meciuri și a avut statistici de 9.9 puncte, 5.8 pase decisive şi 2.3 recuperări pe meci. Sezonul trecut a jucat în Serbia, la Sloga. A mai jucat la Borac Cacak, Vrsac, Konstantin și Tamis, în Serbia, dar și în Muntenegru, la Jedinstvo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ostojic este pivot, va împlini în luna mai 27 de ani și ultima dată a jucat în Ucraina, la Politekhnik Kharkov. Acolo a avut medii de 3 puncte și 4,2 recuperări per meci. Sezonul l-a început la Sloga, în Serbia, unde a avut medii de 8,8 puncte și 5,6 recuperări. De asemenea, a mai jucat la nivel profesionist în Slovacia, la Nitra.

Timba îi mai are ca străini în lot pe Cameron Naylor, Andre Pierce, Pavle Reljic și Dejan Kovacevic, care, din informațiile noastre, ar avea viza de ședere valabilă până în martie. ”Urșii” au făcut patru extra-transferuri și mai pot face două. Echipa va juca sâmbătă pe terenul lui Dinamo.

foto: facebook.com/bctimba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.