Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat mai au de așteptat pentru primul succes în a top 6. SCM Timișoara a pierdut la scorul  de 100-82 pe terenul Stelei, după un meci dominat de ”militari” în mare parte. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Steaua a intrat mult mai bine în mci și a reușit să ajungă după jumătate de sfert la 17-8. Petricevic a cerut time-out, iar echipa și-a mai revenit, mai ales datorită trițelor. Bănățenii au putut doar egala la 22, pentru ca primul sfert să se termine cu 30-26. În al doilea sfert, SCM Timișoara s-a putut apropia până la 35-34, pentru ca finalul parțialului să aparțină gazdelor, care s-au distanțat la 56-48. Sfertul trei a fost al roș-albaștrilor, care au reușit să se distanțeze pentru 75-57 la intrarea în decisiv. Ultimul sfert nu a mai putut aduce vreo răsturnare de situație.

Franklin a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 20 de puncte, urmat de Pesakovic și Brown, cu câte 16 puncte fiecare, Gorgemans, cu 13 puncte, Popa, cu 6 puncte, Dragoste, cu 5, puncte, Komatina, cu 4, și Lazar, cu 2 puncte. Jovanovic a fost principalul marcator al Stelei, cu 25 de puncte.

Următorul meci pentru timișoreni va fi la turneul Final Four al Cupei României, duminică de 17,45 la Cluj, cu localnica U BT.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.