Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara a câștigat cu 87-85 la București, cu Dinamo, penultimul meci din grupa valorică A. Înainte de acest meci, elevii lui Cristian Bota știau că s-au calificat în grupa Roșie, cu primele șase, iar Dinamo avea soarta pecetulută în grupa Galbenă, dar acest lucru nu s-a văzut pe teren. 

Timișoara nu a avut o viață ușoară contra fostului său său antrenor, Tudor Costescu. Dinamo a condus toată prima repriză, cu excepția unui singur moment în primul sfert, când a fost 12-13. După primele zece minute, scorul a fost de 21-15, iar la pauza mare, 43-39. După trei minute din sfertul trei, bănățenii au preluat conducerea cu 46-48, după o triță a lui Stojadinovic, însă în cinci minute, alb-roșii au revenit al conducere și au intrat în sfertul decisiv cu 62-57.  Timișoara a continuat să fie condusă, destul de surprinzător.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La jumătatea ultimului sfert, Pesakovic a egalat la 74, dar gazdele au revenit la conducere. Oboseala se simțea la timișoreni, dar cu două minute înainte, Komatina a marcat pentru 81-82. Kemp a marcat pentru 84-85 cu 8 secunde înainte de final. Dinamo nu a mai putut reveni însă. Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 25 de puncte, urmat de Pesakovic, cu 18 puncte, Randolph, cu 13, Diculescu, cu 10,  Brown, cu 9, Baciu, cu 4, Stojadinovic și Popa-Calotă,cu câte 3, și Komatina, cu 2. Baker și Barro au fost cei mai buni marcatori ai lui Dinamo,cu 19 puncte fiecare.

Sâmbătă, alb-violeții au ultimul meci din grupa A, de la ora 18, pe terenul celor de la SCM U Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.