Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat au câștigat ușor în deplasare la Olimpic Baia Mare, la scorul de  86-69. A revenit Nikola Otasevic, utilizat de Tudor Costescu în contextul în care Mladen Jeremic, accidentat acum o săptămână, a fost menajat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste condiții, BC SCM Timișoara a început meciul în formula cu doi români, cu Rambo, Calotă, Flowers, Komatina și Drăgușin. Primul sfert a fost unul accesibil bănățenilor, care l-au câștigat cu 29-12. Baia Mare nu a putut recupera din diferență nici în rumătoarele zece minute, astfel că la pauză s-a intrat cu 27-47 pe tabelă. Sfertul trei a fost câștigat de maramureșeni, dar pe fondul diferenței mari, în ”decisiv” s-a intrat cu 53-67, și nimic nu s-a mai putut schimba în ultimele 10 minute.

Fără Jeremic, principalii marcatori ai timișorenilor au fost Komatina și Popa-Calotă, fiecare cu câte 18 puncte. Au mai înscris pentru alb-violeți: Flowers, 12 puncte, Drăgușin, 11 puncte, Rambo, Otasevic și Diaz, fiecare cu 9 puncte. De la Baia Mare, cel mai mult a înscris Pavlovic, 26 de puncte.

BC SCM Timișoara va juca vinerea viitoare acasă cu CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.