Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” de la sCM Timișoara au câștigat fără probleme și al doilea meci cu cSM Sighetu Marmației din optimile Cupei României, la scorul de 95-69, după ce în tur, scorul a fost 84-57. Pentru retur, Vladan Vukosavljevic a fost odihnit, dar a stat cu colegii pe bancă.

Maramureșenii au condus în primele minute, dar apoi, Timișoara a preluat avansul. Primul sfert s-a terminat cu 29-18, dar apoi, alb-violeții s-au mai relaxat și au fost egalați, pentru ca la pauză să se intre cu 47-45. Între cele două reprize, jucătorii au fat autografe, au făcut poze și au aruncat la coș cu cei mici. Diferența de valoarea și-a spus cuvântul în repriza a doua, când bănățenii au preluat conducerea autoritar și cei de la Sighet nu au mai putut reveni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Randolph a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 26 de puncte, urmat de Brown, cu 15, Diculescu, cu 12, Baciu, cu 10, Popa-Calotă, cu 7, Stojadinovic, cu 5, Ursan, Komatina și Pesakovic, fiecare cu 4, Coconea și Mocrițchi, fiecare cu 3, și Penciu, cu 2. Turner și Edwards au fost cei mai buni marcatori de la adversari, cu 24 și respectiv 17 puncte.

Randolph spune că a profitat de acest joc să își ridice moralul pentru ce urmează. ”Au venit și au jucat tare, ca în primul meci. Antrenorul ne-a spus să jucăm la fel de intens ca ei. Când jucăm așa, putem face asta cu toată lumea. Am profitat de acest meci ca să îmi cresc încrederea. Am profitat de acest meci pentru a deveni mai bun”, a declarat americanul.

Colegul său sherwood Brown a precizat că meciu nu a fost chiar așa ușor. ”Nu aș spune că a fost un meci ușor. A trebuit să lpuăm. În sfertul doi au pus presiune pe noi.. Nu au cedat ușor. Am început bine, Brandon a jucat agresiv, așa cum avem nevoie de el tot sezonul. După ce a început repriza a doua, lucrurile s-au stabilizat”, a precizat Brown.

Emil Kosztelnik a fost mulțumit de elevii săi. ”Exact ca și în manșa tur noi am început foarte bine. În primele două sferturi am fost aproape. Cunoșteam foarte bine echipa din Timișoara. Eu zic că am reușit să facem față primelor două sferturi, dar rotația mai mare a celor de la SCM Timișoara și-a spus cuvântul. Totodată, și experiența acumulată în atâția ani de zile. Pentru noi, este îmbucurător că am reușit să jucăm cu o echipă de asemenea calibru, având în vedere că Timișoara traversează una din cele mai bun perioade din acest campionat. Vine după trei victorii cu cele trei contracandidate la titlu. Pentru noi este important că, având 60% juniori sigheteni, ei au jucat împotriva acestor jucători pe care îi văd la TV”, a spus antrenorul maramureșenilor.

SCM Timișoara joacă luni în campionat, în deplasare la Pitești.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.