Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat au terminat anul cu dreptul, cu victoria la scorul de 85-70  cu Steaua, al aptrulea succes al sezonului pentru SCM Timișoara. Chiar dacă Skyler Spencer a revenit la echipă oaspete, formația lui Sasha Ocokolic  avut o bancă scurtă și a jucat slab, iar timișoreni au ajuns la a doua victorie a sezonului cu ”militarii” după ce au dominat la toate capitolele.

Meciul a stat sub semnul echilibrului în primul sfert, cu un avantaj ușor pentru Steaua, mai precisă în acțiunile sale. Timișoara a condus doar cu 13-15, iar primul sfert s-a încheiat 23-22. În al doilea sfert, roș-albaștrii au jucat prost și au marcat doar 10 puncte. Bănățenii s-au desprins după punctele marcate de Baciu, Pesakovic, Komatina și Coconea. După 29-42 însă, la un time-out, Popa-Calotă și Pesakovic s-au certat la time-out. Jocul a fost puțin afectat, dar steliștii au fost impreciși al aruncări și astfel, la pauză s-a intrat cu 33-44.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul Timișoarei a mers mult mai bine în sfertul al treilea, în care steliștii au ratat din nou cu nemiluita, mai ales de la distanță. Sfertul al treilea s-a terminat cu 47-67, un avantaj mai mult decât suficient pentru victorie. În sfertul patru, de la 50-69, Steaua a revenit la 57, după aproape patru minute fără puncte marcate de bănățeni. Steaua a rămas fără Radu Vârna, care a comis cinci faulturi, dar cursul jocului a rămas același. cu patru victorii, bănățenii rămân pe locul 6.

Vladan Vukosavlejvic a rueșit un record de puncte pentru Timișoara, 32, urmat pe lista marcatorilor de Randolph, cu 15, Pesakovic, cu 8, Popa-Calotă, cu 7, Baciu și Komatinam fiecare cu 6, Diculescu, 5, Coconea, 4, și Stojadinovic, 2. Cel mai bun marcator al Stelei a fost Delas, cu 20 de puncte. Steaua a avut doar 36% procentaj la aruncările din acțiune.

Următorul meci al celor de la SCM Timișoara, primul din 2019, va fi în 7 ianuarie, de la ora 18, pe terenul lui Dinamo.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.