Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet a SCM Timișoara s-a impus la scorul de 75-61 în partida cu BCM U FC Argeș Pitești, prima din seria pentru locul 5. Marea problemă a ”leilor” din Banat e însă plata celor 150.000 de euro datorați jucătorilor din 2015, care trebuie achitați până la data de 15 iunie, altfel, echipă riscă excluderea din campionat!

Timișorenii nu au putut conta la acest joc pe Vukosavljevic, dar nici pe Coconea, ambii accidentați. Piteștiul a început mai bine, după care scorul s-a echilibrat, iar gazdele au intrat cu 18-16 la pauză. Timișoara a rămas la conducere, după care a fost rândul echipei lui Florin Nini să preia avantajul, însă până ,a pauză, echipa lui Cristi Bota a revenit la 35-32. Sfertul al treilea a fost decisiv pentru joc, deoarece la finalul său, alb-violeții  au avut avantaj de 60-47, irecuperabil de piteșteni în ultimele zece minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Stojadinovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 18 puncte, urmat de Komatina, cu 18, Baciu, 11 puncte, Diculescu, Randolph și Brown, fiecare cu 9 puncte, și Pesakovic, cu 2. Bailey a dat cele mai multe puncte ale piteștenilor, 18.

Al doilea meci al seriei se va juca luni, La Pitești, de la ora 19. Dacă Timișoara câștigă, rămâne cu locul 5, iar dacă se vor impune argeșenii, se va juca alt meci în Banat, joia viitoare.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.