Joma - JSport.roJSport.ro

Lotul de baschetbaliști cu care SCM Timișoara va aborda sezonul viitor este complet. Ultima achiziție a alb-violeților este un pivot cu profil atletic, cu totul diferit față de Vladan Vukosavljevic, un jucător bazat pe forță sub panou. Ultimul venit este Amaury Gorgemans.

Noul jucător este belgian și în această toamnă va împlini 27 de ani. Până acum, a jucat doar în campionatul țării sale, la cluburi precum Belfius Mons-Hainaut, Spirou Charleroi și Basic-Fit Brussels, semifinalista campionatului, pentru care a jucat sezonul trecut. Jucătorul înalt de 213 cm nu a fost titular sezonul trecut și a avut medii de 4.5 puncte, 2.8 recuperări, 0.2 pase decisive/meci, în 26 de partide. ”Gorgermans este un pivot mobil, un strech 5, care pentru înălțimea lui se mișcă destul de repede. Nu reprezintă un clasic post-up 5, ci calitatea lui principală este mobilitatea. A contat foarte mult și dorința lui de afirmare într-un campionat diferit de cel belgian și din primele discuții am simțit că acest jucător va aduce un plus de energie, chiar dacă nu este fundaș sau extremă”, spune antrenorul Dragan Petricevic despre noul jucător.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vara aceasta, SCM Timișoara i-a transferat pe Adam Mirkovic, Troy Franklin, Anders Abu Teir și Mirel Dragoste. Din lot mai fac parte Nikola Pesakovic, Sherwood Brown, Milos Komatina, Alexandru Coconea, Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan, Bogdan Penciu, Robert Schipor. Mai jos puteți urmări un clip cu evoluțiile lui Gorgemans de pe vremea când juca la Mons-Hainaut:

foto: namur.lameuse.be

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.