Joma - JSport.roJSport.ro

Alb-violeții de la SCM Timișoara au bifat și primul transfer din campania de vară. Sub comanda lui Dragan Petricevic va juca Adam Mirkovic, un jucător care sezonul trecut a evoluat pentru două echipe diferite și care poate evolua pe două posturi.

Mirkovic este născut în 1991 și poate juca posturile 3 și 4, de extremă și extremă de forță. Înalt de 201 cm a jucat în cariera sa în Serbia la Jagodina, echipa din orașul lui Nenad Markovic, scouter-ul bănățenilor, la KK Tamis, în Bosnia, KK Kakanj, în Elveția, la Alte Kanti Aarau, sau Macedonia, la Feni Industries. Sezonul trecut a jucat la două echipe. În prima parte a sezonului, la BC Ulcinjska Rivijera, în Muntenegru, unde a jucat 18 meciuri, dintre care 16 ca titular, cu mediile de 10,39 puncte, 5,44 recuperări, 2,39 pase decisive și 1,50 recuperări/meci. Sezonul l-a terminat în Bosnia, la OKK Sloboda Tuzla.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, singurii străini confirmați oficial sunt Nikola Pesakovic, care și-a prelungit contractul, și Mirkovic. Dragan Petricevic a explicat că alegerea e legată de faptul Adam Mirkovic poate acoperi două posturi. ”Adam se încadrează în concepția noastră pentru viitorul sezon, în special pentru că acoperă mai multe posturi. În atac se prezintă mai degrabă ca un jucător de echipă decât ca un marcator, însă este în primul rând un baschetbalist util în ambele faze, defensivă și ofensivă. Are și experiență internațională, este ceea ce trebuie proiectului nostru”, a declarat tehnicianul.

Mai jos puteți urmări un video cu faze din meciurile lui Mirkovic la cele două echipe din sezonul trecut:

foto: sport.ba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.