Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara are sâmbătă ultima deplasare, pe terenul celor de la Concordia Chiajna. Echipa trebuie să câștige și Voluntari să piardă, pentru ca alb-violeții să rămână în prima ligă, un scenariu aproape imposibil. Cum era de așteptat, Țigănașu, Ciucur și Vașvari au devenit liberi de contract, iar Roman merge la un…botez.

Cei patru nu vor face parte din lot, la fel ca și accidentații Străuț, Haruț și Popovici. Adrian Neaga vrea o victorie, chiar dacă pe bancă vor fi unul sau doi seniori. ”Caracterele se văd în momentele grele. M-aș bucura să ieșim cu fruntea sus după acest meci. Să ieșim demni, pentru că a fost un play-out destul de agitat, cu probleme de toate felurile. La fotbal se poate schimba de la un minut orice, mai credem și în minuni. Mergem la București să ne jucăm șansa. Abordăm meciul la victorie, indiferent de rezultatul care se va înregistra la Voluntari, eu sper să câștigăm deoarece avem probleme de lot”, a declarat tehnicianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Neaga, care e și manager sportiv, a făcut pe ”misteriosul” și spune că nu știe dacă va mai continua la club. ACS Poli dorește să continue și în liga secundă. ”Vom merge până la capăt, se va trage linie după acest an. Pentru mine este important că s-au găsit resurse ca echipa să meargă mai departe și din vară. Eu indiferent ce voi mai fi, voi munci la fel ca până acum. Vom munci pentru promovare. Sunt jucători care își termină contractul, sunt jucători care și-au depus memorii. Păcat că nu am putut să rămânem la mâna noastră”, a mai spus Neaga.

Cosmin Bîrnoi e încrezător că echipa poate promova din nou în prima ligă. ”Vreau să mergem la Chiajna să câștigăm și după meci să îi mulțumim lui Rică pentru că a stat alături de noi în condiții foarte grele. Îi urăm drum bun la următoarea echipă. Sper să marchez, dacă am marcat în prima etapă cu ei, sper să o fac și în ultima etapă. Eu mai un an contract aici, vreau să promovăm. Am înțeles că se va continua cu echipă”, a spus Bîrnoi.

Meciul începe sâmbătă la ora 21,30 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.