Joma - JSport.roJSport.ro

Surpriză pentru amatorii de cumpărături online.

Începând de astăzi s-a lansat jsport.ro, magazinul de unde îţi poţi cumpăra, cu doar câteva click-uri, cele mai noi produse ale cunoscutului brand de echipament sportiv Joma.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe jsport.ro găseşti sute de oferte la tricouri, treninguri, şorturi sau încălţăminte, destinate atât adulţilor, bărbaţi şi femei, cât şi copiilor, la diferite mărimi.

De asemenea, echipamentele necesare practicării tuturor sporturilor, de la fotbal, baschet sau handbal, până la tenis, volei, înot sau ciclism se află la câteva click-uri distanţă pe jsport.ro. Nu lipsesc nici reducerile sau ofertele speciale la o gamă largă de produse, astfel că site-ul brandului spaniol Joma, furnizor de echipament sportiv pentru echipa națională de fotbal a României cât și pentru zeci de echipe din România, te aşteaptă începând de astăzi.

Iar surprizele nu se termină aici. Dacă folosești un cod de reducere oferit de TmSport.ro, vei beneficia de un preț mai mic cu 15% la toate articolele pe care dorești să le achiziționezi. Această reducere se aplica inclusiv la articolele care au deja bulina de reduceri. Codul de reducere Jsport.ro este TMS15 . Acest cod se foloseste la finalizarea comenzii, în căsuța destinată cupoanelor de reduceri.

JSport este denumirea site-ului oficial Joma al firmei Derby Sport SRL.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.