Joma - JSport.roJSport.ro

Toate cele trei echipe timișorene din eșalonul secund au jucat sâmbătă, cu rezultate și stări de spirit diferite. Ripensia s-a impus cu Luceafărul Oradea, în trendul ascendet de când a venit Alex Pelici, Politehnica a remizat cu Energeticianul, în nota de ”așa și așa” a acestei toamne, iar ACS Poli a dezamăgit din nou, cu înfrângere la Brăila și cu o iarnă cu ”lanterna roșie” în mână.

Ripensia a bifat a treia victorie la rând, la scorul de 2-0 cu Luceafărul Oradea, după un meci destul de bun în Ciarda Roșie, unde terenul a fost destul de moale. Ambele echipe au avut ocazii, cu un șut în bară în contul bihorenilor la execuția lui  Paraschiv. Ripensia a băgat însă mingea în poartă, prin Bădăuță, în minutul 26, iar apoi, prin Hecsko, în minutul 78. Rezultatul a dus la un nou ”concert” de bucurie în vestiarul roș-galbenilor, care vor ierna pe locul 12, cu 25 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Politehnica a remizat la 0-0 cu Energeticianul, după un meci ceva mai slab decât cel al concitadinei. Vlad Rusu a avut un șut în bară pentru trupa lui Andone, dar cei de ASU l-au pus și ei serios la muncă pe portarul Bogdan Miron. Au lipsit golurile, dar nu au lipsit protestele la adresa arbitrajului Iuliei Demetrescu. Cu acest rezultat, Politehnica ajunge la 25 de puncte și e pe 11, cu golaveraj mai bun ca Ripensia, 18-23, față de 25-31.

ACS Poli a terminat meciurile din 2018 tot cu o înfrângere, și va avea viață grea în debutul lui 2019. Elevii lui Călin Cojocaru au cedat cu 2-0 la Brăila. Dacia Unirea a marcat prin Ben Abda Hamza, dar și prin Andrei Pleșa, și astfel, a lăsat ”lanterna roșie” pentru sărbători în mâna Timișoarei, care iernează cu 10 puncte acumulate în 21 de jocuri, mai puțin de jumătate de punct pe etapă.

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.