Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a reușit să iasă din pasa proasta și s-a impus cu 4-1 în deplasare cu Viitorul Pandurii, la Drobeta Turnu Severin. Alb-violeții au marcat mai mult decât au făcut-o în precedentele opt etape, prin Alin Manea, Adrian Ungureanu, Marvin Schieb și Mircea Axente. Precedenta și singura victorie a bănățenilor a fost tot în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.

Pe stadion, jumătate din cei 70 de spectatori erau galeria timișoreană. Nu s-a jucat spectaculos în prima repriză, iar primul șut pe poartă a și fost gol. Manea a a tras la colțul lung, după o pasă primită de la Jurj. Același Manea a avut un alt șut pe spațiul porții, dar respins de Moga. Cu un joc slab al echipei sale, Lupuț l-a înlocuit în minutul 43 pe timișoreanul Buia cu Astafei. A venit și primul șut la poartă al gazdelor, tras însă slab de Vasile Pop, fără probleme pentru Murariu. În prelungirile primei reprize, Ungureanu a marcat după o pasă de la Manea, pe contraatac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 2-0 la pauză, gazdele au mai făcut o schimbare și au început să conteze în joc. Dominarea s-a concretizat în minutul 58, când Yabre a înscris cu capul, după un corner bătut de Vasile Pop. A urmat un șut din unghi trimis de Astafei, care s-a dus paralel cu linia porții. Cu avantaj, Gușatu l-a scos pe Ungureanu și l-a întrodus pe Bogdan Vasile, pentru a securiza victoria. Timișoara a continuat însă să înscrie. În minutul 74, Marvin Schieb a speculat o gafă a gazdelor și a marcat pentru 1-3 din 9 metri. Tabela s-a închis după un penalti scos și transformat tot de Axente, în minutul 89.

Viitorul Pandurii: Moga – Prejmerean, Porumb, Yabre, Andr. Dragu – Cioiu, Negrean (Gîrbiță 46′), Chiorean – Buia (Astafei 43′), Vas. Pop  – Bădăuţă (Hăjmășan 85′)

ASU Poli: Murariu – C. Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – Ignea, Dros – Alin Manea (Schieb 57′), Ad. Ungureanu (B. Vasile 68′), C. Popescu (Ad. Lazăr 85′)- Mir. Axente

Săptămâna viitoare, sâmbătă de la ora 14, ASU Poli primește vizita celor de la FC Argeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.