Joma - JSport.roJSport.ro

Cei mai buni juniori din țară au intrat în competiție la sfârșitul săptămânii trecute, când au reînceput campionatele Ligii Elitelor U19 și Ligii Elitelor U17. Din Timiș, la cele două grupe de vârstă, juniori A și B, participă LPS Banatul și ASU Politehnica.

Cel mai vestic județ al țării putea avea trei echipe, dar ACS Poli a declinat participarea în Liga Elitelor, din motive financiare. Clubul care cu seniorii a ajuns în Liga a III-a va participa în Campionatul Național de Juniori la categoriile U19 și U17. LPS Banatul și ASU Politehnica corespundeau, la fel ca și ACS Poli, conform criteriilor clasificării academiilor de fotbal, făcută de FRF, unde Ripensia a stat cel mai prost. Roș-galbenii, la fel ca și CSȘ Lugoj, vor juca tot în Campionatele Naționale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima rundă, bilanțul timișenelor e de o victorie, două egaluri și o înfrângere. La U17, ASU Poli s-a impus cu 3-1 pe terenul Universității Craiova. La U19 însă, au pierdut drastic, cu 11-1. LPS Banatul a făcut două egaluri acasă, cu Colțea Brașov. La U19, a fost 0-0, iar la U17, 3-3.  A doua etapă e programată la data de 14 august, iar ASU poli are deplasare la CFR Cluj. LPS Banatul va juca la UTA.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.