Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a pierdut puncte importante acasă, după un 1-1 scos cu Gaz Metan Mediaș. Bănățenii au condus din minutul 3, după un început foarte hotărât de meci, iar Tavi Drăghici a marcat, ”asisstat” de Ciucur. După o primă repriză anostă chiar la ceas aniversar de 4 decembrie, Golubovic a marcat în minutul 47, după ce Cristian Pustai a mutat inspirat la pauză. Pe o vreme geroasă și cu ninsoare, alb-violeții nu au mai avut putere să revină.

Partida s-a desfășurat pe o atmosferă de Polul Nord, cu puțini spectatori care au avut curaj să înfrunte frigul. Totuși, Poli nu a fost deloc amorțită în debutul de meci. Timișorenii au deschis scorul din minutul 3, la o fază creată de Ciucur, care l-a găsit pe Drăghici la 5 metri în fața porții, iar atacantul nu a avut probleme să marcheze. Alb-violeții au dominat repriza, dar Mediașul a avut totuși o replică în minutul 30, la prima fază înghegată de atac. Alexandru Buciuc a tras bine spre poartă în minutul 8, dar Straton a respins bine. Repriza a doua săracă în alte faze, iar la pauză s-a intrat cu 1-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din păcate pentru bănățeni, la pauză, Pustai i-a trimis pe Bic și Golubovic, iar atacantul Gazului a egalat din minutul 47. A fost o fază de pe stânga, iar Neagu i-a pasat bine bosniacului, care l-a învins pe Straton. În câteva minute, Buciuc a mai trimis o centrare periculoasă de pe stânga, dar portarul alb-violeților a reținut. Popa i-a trimis pe Haruț și pe Curjuric, dar primele ocazii au venit după jumătatea reprizei. Ciucur a trimis din careu pe lângă poartă, iar Curjuric a avut un balon trimis peste buturi.

Timpul a început să curgă în defavoarea Timișoarei, iar Mediașul a continuat să fie periculoasă. În minutul 76, Straton a respins de sub centrarea lui Olaru, iar Marius Constantin a avut o execuție foarte bună, din lovitură liberă, care a mers foarte puțin pe lângă poarta lui Straton. Pe final, timișorenii au încercat și cu Croitoru, dar degeaba, și au pierdut 2 puncte vitale chiar de 4 decembrie.

Poli Timișoara: Straton, Crețu (min 64 Haruț), Bocșan, Melinte Străuț, Artean, Vașvari, Munteanu, Ciucur, Bîrnoi (min 77 Curjuric), Drăghici (min 84 Croitoru)

Gaz Metan Mediaș: Greab, Popovici, Cristea, Constantin, Bușu, Sîrghi, Danci (min 46 Bic), Neagu, Romeo (min 46 Golubovic), Buziuc, Olaru (min 85 Tîrcoveanu)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.