Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

ACS Fortuna Becicherecu Mic a cedat în ultimul meci din campionat, la scorul de 1-0 pe terenul echipei Heniu Prundu Bârgăului. Pentru fotbalistele de la singura prima divizionară de fotbal din județ, este primul meci pierdut din această primăvară.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Szidonia Papp, în minutul 55. Conform site-ului Fortunei, meciul a fost unul tensionat. ”Noi, cei din cadrul clubului ACS Fortuna Becicherecu Mic, credem în fair-play și considerăm că fotbalul feminin românesc se poate dezvolta doar de și prin oameni care respectă sportul, adversarii și regulile jocului. După acest joc, rămânem pe locul 2, mai avem trei meciuri de disputat și vom lupta până la final pentru a ajunge în play-off”, se arată pe site-ul Fortunei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic: Cosmina Roșu – Denisa Hațegan, Cristina Codrescu (cpt.), Sabina Scurtu, Larisa Grigore, Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Mariana Voinea), Cristina Sucilă, Denisa Heisu, Florina Abrudan, Alexandra Lunca (Anca Dobai).

Următorul meci, antepenultimul al sezonului regulat, va fi pentru Fortuna acasă, vineri de la ora 11. Adversarul e Fair-Play București. Echipa are până acum 24 de puncte, cu 1 puncte peste Prundu Bârgăului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.