Joma - JSport.roJSport.ro

Vicecampioana Fortuna Becicherecu Mic a bifat a doua înfrângere din campionat în antepenultima etapă din campionat, la scorul de 1-0, acasă, cu Universitatea Galați. A fost un joc în care gazdele s-au chinuit, dar nu au reușit să dea gol.

Fortuna a avut multe ocazii în prima repriză, dar nici Alexandra Lunca, nici Nicoleta Deta, Bianca Ienovan sau Claudia Bistrian nu au reușit să bage mingea în poartă. În a doua repriză, Galațiul a avut o ocazie importantă, după o greșeală a defensivei gazdelor, dar mingea a lovit bara. Adina Rognean a ratat o situație de unu la unu cu portărița gălățencelor, care au reușit să marcheze în minutul 88. După o lovitură liberă, Cristina Cerescu a marcat, după ce Cosmina Roșu a scăpat mingea în propria poartă. Pe final, Ienovan s-a accidentat și a fost luată din teren cu ambulanța.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna rămâne cu 21 de puncte, cu 4 în spatele liderului din Cluj, și cu un punct în fața Galațiului. Runda viitoare, va juca tot acasă, cu Selena Constanța, iar în ultima etapă merg la Vasas Femina Odorhei.

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.