ACS Dumbrăvița se pregătește intens pentru barajul de promovare în Liga a III-a, unde va da piept cu campioana județului Mehedinți, Viitorul Șimian. Sorin Bălu este încrezător că Timișul va fi din nou învingătoare, la fel ca în aproape toate sezoanele precedente, mai ales că tehnicianul și-a studiat atent adversarul.

Echipa face săptămâna aceasta un antrenament pe zi, iar de joi seara, fotbaliștii intră în cantonament. Sorin Bălu are și doi indisponibil, pe Deian Pecarov, accidentat de la început de retur, dar și pe Florin Nanu, care are o problemă mai recentă la adductori. Timișenii vor  să nu primească gol în manșa-tur de pe teren propriu. ”Cred că o victorie la două-trei goluri, fără gol primit, ne-ar asigura liniștea. Plecarea lui Dorel Stoica poate fi un avantaj sau un dezavantaj, rămâne de văzut. Ei au o echipă bună de la mijloc în sus, cu mijlocașii Stanciu și Schintee, antrenor-jucător, au trei atacanți buni, Zamfir, Mătăsăreanu și Enea, care a dat peste 45 de goluri. Este și fundașul Andrei Dicu, pe carel-am avut la Caransebeș în Liga a II-a elev”, ne-a declarat Sorin Bălu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În poarta Dumbrăviței va sta veteranul Arpad Mikloș, dar Sorin Bălu nu crede că vârsta goalkeeperului va fi un dezavantaj Săptămâna aceasta este una ploioasă în Timiș, iar terenul de la Dumbrăvița ar putea avea de suferit, însă antrenorul spune că și acest aspect este ca și rezolvat. ”Și ei au un portar cu experiență. Cred că pentru niciuna dintre echipe nu va fi acest lucru un dezavantaj, din contră. Săptămâna aceasta am adus utilaje la Dumbrăvița pentru a mai aerisi terenul, am adus nisip”, a mai spus Bălu.

Turul începe sâmbătă la ora 18 la Dumbrăvița, iar returul e în 23 iunie, de la ora 17,30, la Șimian.

foto: facebook.com/FCDumbrăvița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.