Timișul poate avea o nouă formație în Liga a III-a din viitorul sezon. ACS Dumbrăvița, echipa celei mai bogate comune din județ, va da piept în dublă-manșă la baraj cu Viitorul Șimian, campioana județului Mehedinți.

Dumbrăvița a terminat Liga a IV-a cu 89 de puncte, un avans de 26 de puncte față de Timișul Șag. Echipa lui Sorin Bălu este pregătită pentru dubla cu oltenii, deoarece tehnicianul a studiat și de la fața locului formația mehedințeană. Șimianul a câștigat campionatul în ultima etapă, după șase runde de play-off, cu 36 de puncte, unul mai mult decât Recolta Dănceu. Misiunea Dumbrăviței pare, teoretic, una mai ușoară, deoarece de patru etape, Dorel Stoica a demisionat din funcția de antrenor al Șimianului.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În utimele etape, indicațiile le dădea jucătorul Mihai Schintee, deoarece nu a fost numit alt tehnician. Totuși, Șimianul va veni de vineri la Dumbrăvița, deoarece aici se joacă prima manșă, sâmbătă, de la ora 18. Returul va fi în 23 iunie, de la ora 17,30, și se va juca în Șimian, localitate aflată  la 6 km de Drobeta-Turnu-Severin, pe drumul spre Craiova.

foto: facebook.com/pg/FCDumbrăvița

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.