Joma - JSport.roJSport.ro

Formația nou-promovată în Liga a III-a ACS Ghiroda a reluat de luni pregătirile cu un lot mult schimbat față de toamna trecută. Nu au sosit jucători cu nume importante sub comanda lui Ilie Rotariu, dar cea mai interesantă mutare ar putea fi plecarea lui Patrick Niță, jucător aflat în teste la FC Voluntari.

Staff-ul a avut 22 de jucători sub comanda la primul antrenament. Au rămas din turul campionatului Barbu, Ureche, Mancaș, Firuț, Gavriluță, Muresan, Ciobanu, Gaidos,  Popa Tica, Pop, Dinca,  Spatar , Saizu, Hotca, Totic și golgheterul Barany. Numele noi sunt portarul Victor Gîrlea, trecut pe la ASU Poli, Dacia Unirea Brăila și ACS Șirineasa, Victor Opriș (Orțișoara), Gabriel Gînju (Orțișoara), Robert Panc (ex ASU Poli), Bogdan Mașnița (ex Millenium Giarmata), Cătălin Spătar (Voința Mailat) și David Berivoiescu (Ripensia Timișoara).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai interesant aspect este că după plecările lui Naidin, Budur, Pătrașcu, Popescu, Burdeț, Contra și Centea, Ghiroda l-ar putea pierde și pe Patrick Niță. Fotbalistul ce evoluează ca mijlocaș era împrumutat la Ghiroda de la clubul la care s-a format, Marcel Băbăn Jimbolia. De la începutul săptămânii, Niță, ajuns la 21 de ani și trecut și pe la ACS Poli,  ASU Poli, Mama Mia sau Ghiroda e în probe la FC Voluhntari. Pentru acest sezon, mai e eligibil U21, iar decizia finală se va lua după amicalul echipei lui Claudiu Niculescu cu AFC Rapid, care se va juca vineri dimineață.

ACSGhiroda va începe sâmbătă seria amicalelor, cu un meci programat la ora 11 cu prim-divizionara Poli Timișoara.

foto: facebook.com/pg/ACS.Ghiroda

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.