Ghiroda va porni la un nou drum, cu un nou antrenor, dar și cu un lot mult schimbat față de toamnă. Echipa preluată de Ilie Roitariu și-a stabilit zece meciuri de verificare, iar reunirea este programată luni, 15 ianuarie.

Trebuie menționat că față de tur, Ghiroda s-a despărțit de Leo Naidin. Sebastian Budur, Emanuel Pătrașcu, Christian Murariu, Mario Contra, Andrei Popescu sau Alin Burdeț. Ilie Rotariu va începe meciurile-test cu Poli Timișoara, sâmbătă, 20 ianuarie. Apoi, în 23 ianuarie, Ghiroda are meci cu ASO Deta, locul 4 în Liga a IV-a Timiș. În 27, echipa de liga a III-a dă piept cu Timișul Șag, prima clasată din Liga a IV-a, iar în 31 va juca cu ASU Poli.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Bănățenii vor juca și cu Păulișana Păuliș, din Liga a IV-a Arad, în 3 februarie, iar în 7 vor da piept cu CSM Lugoj, locul 3 în seria a patra a Ligii a III-a. Urmează două dueluri cu colegele de serie arădene Național Sebiș, locul 5, în 10 februarie, și cu locul 11, Șoimii Lipova, de 14 februarie. Apoi va urma un test cu locul 7 din serie, Deva, în 17 februarie, iar ultimul meci va fi cu liderul din prima serie de liga a V-a, Fortuna Becicherecu Mic, în 21 februarie.

În altă ordine de idei, și Ripensia va avea până la urmă zece amicale. În data de 16 februarie, la Timișoara va veni U Cluj pentru un joc cu formația preluată de fostul tehnician al Ghirodei, Paul Codrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.