Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

ACS Poli face antrenamente intense în cantonamentul din Antalya și începe, încet-încet, să își încropească un lot. Față de echipa ce a terminat turul, alb-violeții au ajuns la opt nume noi, iar cel mai recent venit este italianul Lorenzo Paramatti, care a semnat până în vară.

Anterior, cu ACS Poli au semnat Dănuț Bilia, Dănuț Munteanu, Daniel Rogoveanu, Vlad Olteanu, Alin Ghidurea, Răzvan Began și Cristian Avram, ultimul din Republica Moldova. Duminică a semnat și fundașul central italian de 24 de ani Lorenzo Paramatti, trecut pe la echipele de tineret ale Bolognei și Inter Milano. Ca senior, a jucat la Bologna, Siena, Messina, Santarcangelo, ProPiacenza, iar ultima data a jucat la AS Gubbio, locul 13 din 20 în Girone B, a doua serie din cele trei ale eşalonului al treilea italian, C1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, după victoriile din amicale în Timișoara, cu Fortuna Becicherecu Mic, CSC Ghiroda și Giarmata Vii și Millenium Giarmata, în Antalya a venit și prima înfrângere. Alb-violeții, care se pregătesc în stațiunea Side din Antalya, au pierdut cu 1-0 cu locul 4 din Slovacia, Ruzomberok. Marți, urmează un meci cu Dnipro 1, echipa din liga secundă a Ucrainei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.