Joma - JSport.roJSport.ro

Bomba verii în fotbalul timișorean vine nu din teren, ci de la Tribunalul Timiș. În cursul zilei de marți, ACS Poli a cerut intrarea în insolvență, copleșită de atâtea litigii! Acest aspect va avea consecințe importante în viața clubului.

Cererea a fost făcută de club la Secția II Civilă a Tribunalului Timiș. Speța poate fi accesată aici. Dacă Tribunalul Timiș va aproba intrarea în insolvență a clubului organizat ca ONG, atunci cel puțin în ceea ce privete procesele civile, clubul poate amâna plata unor datorii. Din punct de vedere sportiv, comisiile FRF le pot aplica depunctări pentru neplata foștilor jucători sau antrenori. Doar săptămâna trecută, Petru Țurcaș și Adrian Blaj au deschis procese la instanța timișeană pentru salariile neprimite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, din sezonul 2019-2020, FRF nu mai vrea cluburi insolvente în prima ligă! Doar Gaz Metan Mediaș este în situația aceasta în prezent, după ce CFR Cluj și Dinamo au depășit situația. De altfel, clubul medieșean ar putea ieși și el din insolvență dacă fotbalistul Carlos Fortes va fi vândut. O veste proastă și pentru jucătorii care așteptau banii cu litigiile câștigate. De asemenea, insolvența presupune un plan de reorganizare care va trebui respectat, astfel, clubul poate ajunge în timp și la faliment!

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.